Pages

Saturday, January 15, 2011

..tido..

tido tu mmg nikmat yg sgt besar kan..
tp korg perasan tak..
kebolehan untuk tido tu pun satu nikmat yg amat besar..
huhu
kenapa aku ckp camni?
sbb smlm was the most &%#% night i ever suffered in my life..

aku dahla ade exam pathology pagi tu(pagi tadi)
n aku takleh tido
aku try tido dr pkl 1pg lg..
golek2 baring2

xleh tido..

ok..
aku try application sleeping pill dlm phone aku..
tengok renung tengok renung..

xleh tido..

ok..dah pkl 2 pg..

aku try tido duduk bersila atas katil
duduk punya duduk..

xleh tido..

ok..pkl 2.30 pg..

aku try tido sambil diri*sah gile
diri punye diri..

xleh gak tido..

aku cuba plak tido atas kerusi..
muka letak atas meja..

xleh tido gak..

last skali aku berdiri sambil menyandar kt dinding..*skali lagi wat keje gile

xleh tido gak..

tgk jam dah pkl 4.30 pg..

subuh 5.30 pg..

spatutnyer aku bgn pkl 6 pg pastu study sket sblm gi exam..

last2 aku hanya mampu berdoa
ya Allah
jgnlah Kau blurkan aku dikala aku sedang menjawab soalan2 pathology pada pkl 10 nnti
bantulah hambaMu yg xboleh nak tido ini

then solat subuh
bace la buku sket

try pulak untuk tido pukul 7 pg tu

xleh tido gak..

golek2 alhamdulillah leh gak tido sat..

pkl 8 pg..

member dah kejut suruh bersiap nk gerak gi university..

dan konklusinya..

aku hanya tido xsampai 1 jam pon di hari aku ada peperiksaan penting..

seksanya tuhan je lah yg tahu..

maka

bersyukurlah jikalau kamu mempunyai kebolehan untuk tidur..



P/S : alhamdulillah pathology dah lepas..tinggal

  • 18/1 - parasitology
  • 22/1 - pharmacology
  • 26/1 - microbiology

Doa kalian amatlah saya dihargai..:)

2 org yg xpuas hati:

Nabilah said...

good luck in ur exam :)
paper patho~~huu,for me it's hard!
btw,ktorg cni exam ikut sistem.coming soon,sistem dermatomusculoskeletal.

s3!n said...

huhu..
hard but interesting..klu byk mase best bljr..tp klu stdy last minit mmg sakit..:P

good luck for your exam..:)
sini pakai subjek..hehehe